Novi sam ovdje i htio sam pitati koja je tapet-biljka najjednostavnija za održavati; naime akvarij ima 120l, veæinom su skalari, pravi poèetnièki akvarij pa eto, oèekujem savjete
mislim na tepih biljku.... izgubljeni u prijevodu. raèunat æu na to ubuduæe na to
zato i pitam rastamane jer nemam dobre uvjete (uslove ) za biljni akvarij. nemam podlogu jer mi (dok nisam otkrio akvaristièke forume) tada nije trebala... rasvjeta je neonka sylvania aquastar, 80W.
imam sliku akvarija u stanju kakvog se sad sramim
evo stavit æu sliku, ali sad sam promijenio stanje u akvariju: izbacio kamen s rupama, anubiase sam prevacio iza drveta, Hygrophila corymbosu sad rasaðujem za strièev akvarij i planiram generalku...pa bih sad htio sve vaše savjete, kritike jer æe uskoro biti prazan akvarij....
znam da je užasan
ulix dodata sledeæa slika:
Uopæe nije toliko loš ali bi mu dobo došla generalka pa da napraviš sve ispoèetka i kako teba s podlogom i ostalim...
Sigurno imaš 80 W rasvijete, ako je onda ti je to dobra rasvijeta
èek, moguæe da je to 30W sad sam pogledao, što misliš što je prije
inaèe yuwelov 120l
to drvo je veæe nego što mislite; izranja još jedanput, ali se ne vidi od anubisa; i imam još komad od istog drveta;
èitao sam da se treba izabrati izmeðu drveta ili kamenja, a da onda kamenje ili drvo bude istog tipa; e sad, još æu prevrtiti sve tekstove; samo me strah te rasvjete jer je original poklopac, tj. ima mjesta za 1 neonku...
treba li još kojih tehnièkih uvjeta za "biljni" akvarij (osim CO¢2)
Pa pogledja koliko Wati rasvijete imaš? Uvijek se može dodati rasvijeta kao naonke ili štedne žarulje..
Daj neku bolju fotku akvarija, nevidi se baš što je unutra...
Èini mi se da je ovaj kamen lijevo vapnenaèkog podrijetla pa stoga treba letiti van...
smiju li skalari u biljni akvarij, dosad nisu papali ništa pa...
i na kakve cryptocoryne misliš; nešto kao lutea, parva ili spiralis?
zamislio sam da gdje je kutija od filtera tamo staviti spiralis ili luteu
Izmenio ulix u 01-07-2008 14:22